Periodiek Onderhoud

Onze monteurs onderhouden uw airconditioninginstallaties met als gezamenlijk doel uw apparatuur in uitstekende conditie te houden. Graag bieden wij u hiervoor een service-abonnement aan, hiermee ontzorgen wij u als klant.

Wij bewaken de overeengekomen onderhoudstermijn en nemen contact met u op als deze nagenoeg verstreken is. Een ervaren service-monteur komt bij u langs op afspraak. Hij zal uw airco-installatie grondig reinigen en op een aantal kritische punten controleren. De monteur beoordeeld de algemene staat van uw installatie en zal direct kleine reparaties en/of aanpassingen doen welke bijdragen in een optimale levensduur, lagere verbruikskosten en een niet verder toenemende geluidsproductie. Hierdoor haalt u optimaal comfort uit uw airco-installatie. Na afloop ontvangt u een certificaat welke geldig is tot het volgende onderhoudsmoment.

Met een service-abonnement bent u te allen tijden verzekerd van een schoon en veilig systeem. U betaald geen voorrijkosten en heeft voorrang bij opvolging van storingen. De opvolging van storingen is binnen 24 uur. Arbeidsloon schoonmaakmiddelen, poets- en klein materiaal zijn in het abonnement opgenomen, eveneens als montage en levering van onderdelen binnen de garantietermijn.

klik hier voor pdf met meer informatie.